Elämäni Sankari - Nuoren hyvinvointi kuuluu kaikille

Nuoren hyvinvointi on kaikkia koskettava ja aina ajankohtainen aihe. Nuori tarvitsee tietoa päätöstensä tueksi. Nuorten päihteiden käyttö on ollut pitkään laskusuunnassa, mutta ehkäisevällä työllä saavutetut hyvät tulokset eivät ole koskaan kuitenkaan itsestäänselvyys. Koti on tärkein ehkäisevän työn yksikkö, mutta työ kuuluu kaikille. Elämäni Sankari ry on näyttänyt, että aidolla välittämisellä ja periksiantamattomalla työllä voidaan todella vaikuttaa.

Elämäni Sankari – Nuoren hyvinvointi kuuluu kaikille on avoin tarina päihdekasvatustyöstä ja vanhemmuuden haasteista alati muuttuvissa olosuhteissa. Avoin ja henkilökohtainen tarina etenee Elämä Sankari ry:n keulahahmon Henrik Norrenan kertomana. Hänen kohtaamiinsa työ- ja perhe-elämän haasteisiin on varmasti monen helppo samaistua. Kirja käsittelee nuorten hyvinvointia ja päihdekasvatustyötä yksilön, yhteisön ja koko yhteiskuntamme näkökulmasta.

Poimintoja kirjasta

Päihdekasvatustyö
“Nuoria on osattava kuunnella ja heidän kasvuprosessiinsa liittyviä viettejä on ymmärrettävä”

Vanhemmuus
“Halusiko hän näin käyttäytymällä protestoida kasvatustyyliäni vastaan?”

Nuorten Hyvinvointi
“Nuorten kohdalla itsetunnon romahtaminen voi johtaa nopeasti erilaisiin ongelmiin.”

Nuorten liikkuminen ja harrasteet
“Hyvä johtaja saa lapset innostumaan oma-aloitteisesti liikkumisesta”

Nuorten valinnat ja päihteiden käyttö
“Nuorten ottamat riskit vetivät mietteliääksi.”

Kirjatilaus

Täytä alla oleva lomake ja lähetä tilaus. Tilauksen saatuamme lähetämme sinulle tilausvahvistuksen, jossa ilmoitamme toimitusajan. Normaali toimitusaika n. 4-7 arkipäivää.

Lukukokemuksia

"Kirja on upea kasvutarina sekä Sankareista järjestönä että toiminnanjohtaja Henrik Norrenasta. Kirjassa on monta tasoa ja ulottuvuutta."

”What a story – Henkka ja Sankarit olette saaneet luotua aika huiman paketin ehkäisevän työn rintamalle. Hieno tarina, jossa Henkka on laittanut rohkeasti itsensä ja yksityiselämänsä likoon.”

elamani_sankari_kirja