sankari_sporttileiri

Tapahtumat ovat tärkeä osa kohtaamistyömme toteutusta

Panostamme nykyisin erityisesti omiin tapahtumiimme ja pyrimme avaamaan uusia kumppanuuksia, jotta tapahtumamme tavoittaisivat mahdollisimman monen nuoren. Järjestönä olemme kuitenkin mukana vuosittain useissa eri toimijoiden järjestämissä tapahtumissa. 

Leiri- ja Sankarisählytapahtumat

Vuosittaisilla leireillä ja Sankarisähly-tapahtumilla innostamme lapsia liikkumaan ja harrastamaan. Leiritoimintamme on käynnistynyt vuonna 2005 ja keskittyy  Hyvinkäälle kahden viikon mittaisiin päiväleiritoimintoihin kesäajalla toteutettuna.  Leiritoimintamme mahdollistaa saumaton yhteistyö Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Syyslomien aikaan järjestämme lisäksi Hyvinkäällä Supersankaripäivän lapsille ja lapsiperheille. Sankarisählyturnauksia on viime vuosina toteutettu ainoastaan Hyvinkään yläkoulujen kanssa.  

elamani_sankari_banner_16

Päihdekupla-toimintamalli

Päihdekupla-toimintamalli yhdistää oppilaitosyhteistyönä alan opiskelijoita ja moniammatillisena yhteistyöprojektina kunnan toimijoita. Tapahtuma on kohdennettu 5.-6. luokkalaisille. Päihdekuplatoimintoja toteutetaan tällä hetkellä Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla. Hyvinkäällä ko. tapahtuma on osana opetussuunnitelmaa ja sekä Järvenpäässä että Keravalla tapahtumilla on jo useamman vuoden perinteet.

33

Sankarigolf

Sankarigolf-kilpailu on lähinnä yrityksille ja yhteisöille suunnattu hyväntekeväisyyskilpailu. Tapahtumalla kerätään varoja ehkäisevän työmme toteutukseen ja vuosittain erikseen nimettyihin täsmäkohteisiin. Kilpailun ajankohta on keväisin ja pelipaikat vaihtuvat aika ajoin. Vuoden 2020 kilpailu on siirretty kevään vallitsevan tilanteen johdosta eteenpäin ja uusi ajankohta on 10.8.2020. Seuraamme tilannetta tiivisti kokoajan ja ilmoitamme muutoksista viimeistään alkukesällä. Paikkana jo aiemmin ilmoitettu Linna Golfin upea kenttä. Kilpailusta lisätietoja ja ilmoittautumiset toiminnanjohtaja Henrik Norrenalta. Vuoden 2020 kilpailun ilmoittautuminen on avoinna.

sankarigolf