sankari_sporttileiri

Tapahtumat tärkeä osa kohtaamistyömme toteutusta

Panostamme nykyisin erityisesti omiin tapahtumiimme ja pyrimme avaamaan uusia kumppanuuksia, jotta tapahtumamme tavoittaisivat mahdollisimman monen nuoren. Järjestönä olemme kuitenkin mukana vuosittain useissa eri toimijoiden järjestämissä tapahtumissa. 

Leiri- ja Sankarisählytapahtumat

Leiri- ja Sankarisähly-tapahtumilla innostamme lapsia liikkumaan ja harrastamaan. Leiritoimintamme keskittyy Hyvinkäälle kahden viikon mittaisen päivätoimintaleirin myötä. Leiritoimintamme on käynnistynyt vuonna 2005. Leiritoimintamme mahdollistaa saumaton yhteistyö Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Syyslomien aikaan järjestämme lisäksi Hyvinkäällä Supersankaripäivän lapsille ja lapsiperheille. Sankarisählyturnauksia on viime vuosina toteutettu ainoastaan Hyvinkään yläkoulujen kanssa.  

elamani_sankari_banner_16

Päihdekupla-toimintamalli

Päihdekupla-toimintamalli puolestaan yhdistää parhaassa tapauksessa oppilaitosyhteistyönä alan opiskelijat ja moniammatillisena yhteistyöprojektina kunnan toimijat. Tapahtuma on kohdennettu kunnan 6. luokkalaisille. Päihdekupla toimintoja toteutetaan Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla. Hyvinkäällä ko. tapahtuma on osana opetussuunnitelmia ja sekä Järvenpäässä että Keravalla tapahtumilla on jo useamman vuoden perinteet.

33

Sankarigolf

Sankarigolf-kilpailu on lähinnä yrityksille ja yhteisöille suunnattu hyväntekeväisyyskilpailu. Tapahtumalla kerätään varoja ehkäisevän työmme toteutukseen ja vuosittain erikseen nimettyihin täsmäkohteisiin. Kilpailun ajankohta on keväisin ja pelipaikat vaihtuvat aika ajoin. Vuoden 2020 kilpailu pelataan 18.5.2020 Linnagolfin upealla kentällä. Kilpailusta lisätietoja ja ilmoittautumiset toiminnanjohtaja Henrik Norrenalta. Vuoden 2020 kilpailun ilmoittautuminen on avoinna. 

sankarigolf