sankari_sporttileiri

Tapahtumat ovat tärkeä osa kohtaamistyötämme

Panostamme nykyisin erityisesti omiin tapahtumiimme ja pyrimme avaamaan uusia kumppanuuksia, jotta tapahtumamme tavoittaisivat mahdollisimman monen nuoren. Järjestönä olemme kuitenkin mukana vuosittain useissa eri toimijoiden järjestämissä tapahtumissa. 

Leiri- ja Sankarisählytapahtumat

Vuosittaisilla leireillä ja Sankarisähly-tapahtumilla innostamme lapsia liikkumaan ja harrastamaan. Leiritoimintamme on käynnistynyt vuonna 2005 ja keskittyy  Hyvinkäälle kahden viikon mittaisiin päiväleiritoimintoihin kesäajalla toteutettuna.  Leiritoimintamme mahdollistaa saumaton yhteistyö Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Syyslomien aikaan järjestämme lisäksi Hyvinkäällä Supersankaripäivän lapsille ja lapsiperheille. Sankarisählyturnauksia on viime vuosina toteutettu ainoastaan Hyvinkään yläkoulujen kanssa.  

elamani_sankari_banner_16

Päihdekupla -toimintamalli

Päihdekupla-toimintamalli yhdistää oppilaitosyhteistyönä alan opiskelijoita ja moniammatillisena yhteistyöprojektina kunnan toimijoita. Tapahtuma on kohdennettu 5.-6. luokkalaisille. Päihdekuplatoimintoja toteutetaan tällä hetkellä Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla. Hyvinkäällä ko. tapahtuma on osana opetussuunnitelmaa ja sekä Järvenpäässä että Keravalla tapahtumilla on jo useamman vuoden perinteet.

33

Sankarigolf

Sankarigolf -kilpailu on lähinnä yrityksille ja yhteisöille suunnattu hyväntekeväisyyskilpailu. Tapahtumalla kerätään varoja ehkäisevän työmme toteutukseen ja vuosittain erikseen nimettyihin täsmäkohteisiin.

Sankarigolf -kilpailumme uudistuu. Lisätietoja kilpailusta saat Henrik Norrenalta 040 535 9495 tai henrik@elamanisankari.fi

sankarigolf