sankari_sporttileiri

Tapahtumat ovat tärkeä osa kohtaamistyötämme

Panostamme nykyisin erityisesti omiin tapahtumiimme ja pyrimme avaamaan uusia kumppanuuksia, jotta tapahtumamme tavoittaisivat mahdollisimman monen nuoren. Järjestönä olemme kuitenkin mukana vuosittain useissa eri toimijoiden järjestämissä tapahtumissa. 

Leiri- ja Sankarisählytapahtumat

Vuosittaisilla leireillä ja Sankarisähly-tapahtumilla innostamme lapsia liikkumaan ja harrastamaan. Leiritoimintamme on käynnistynyt vuonna 2005 ja keskittyy  Hyvinkäälle kahden viikon mittaisiin päiväleiritoimintoihin kesäajalla toteutettuna.  Leiritoimintamme mahdollistaa saumaton yhteistyö Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Syyslomien aikaan järjestämme lisäksi Hyvinkäällä Supersankaripäivän lapsille ja lapsiperheille. Sankarisählyturnauksia on viime vuosina toteutettu ainoastaan Hyvinkään yläkoulujen kanssa.  

elamani_sankari_banner_16

Päihdekupla -toimintamalli

Päihdekupla-toimintamalli yhdistää oppilaitosyhteistyönä alan opiskelijoita ja moniammatillisena yhteistyöprojektina kunnan toimijoita. Tapahtuma on kohdennettu 5.-6. luokkalaisille. Päihdekuplatoiminta on esimerkiksi Hyvinkäällä osa opetussuunnitelmaa ja sillä on jo vuosien perinteet. Hyvinkään lisäksi Päihdekuplaa on Elämäni Sankari ry:n toimesta totetettu mm. Keravalla ja Järvenpäässä. 

33

Sankarigolf

Sankarigolf -kilpailu on lähinnä yrityksille ja yhteisöille suunnattu hyväntekeväisyyskilpailu. Tapahtumalla kerätään varoja ehkäisevän työmme toteutukseen ja vuosittain erikseen nimettyihin täsmäkohteisiin.

Vuonna 2021 tapahtumamme uudistui. Nurmijärvi Golf, Hirvihaara Golf ja HyviGolf ovat  yhteistyökumppanimme tapahtumamme osalta. Perinteisen Sankarigolfin rinnalla pelataan vuosina 2021 – 2023 Sankarigolf-Tour, jonka voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue. Pisteet muodostuvat sijoitusten perusteella. Tourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin Nurmijärvellä 2021 ja seuraavat kaksi ovat Hirvihaarassa 2022 (ajankohta avoin) ja Hyvinkäällä 2023 (ajankohta avoin).

Sankarigolf-Touriin pääsee mukaan, vaikka ei sitoudu jokaiseen turnaukseen. 
Lisätiedot kilpailuista Henrik Norrena p. 040 535 9495, henrik@elamanisankari.fi

sankarigolf