Tapahtumat ovat tärkeä osa kohtaamistyötämme

Tapahtumat ovat tärkeä osa Elämäni Sankari ry:n toimintaa. Valmiiden tapahtumien lisäksi meiltä voi tilata omiin tarpeisiin sopivan tapahtuman, jonka suunnittelemme tilaajan toiveiden mukaan. Meidät voi myös tilata osallistumaan muiden toimijoiden tapahtumiin, joihin tuomme oman osaamisemme liittyen hyvinvointiin ja päihteisiin.

Lisätietoja
050 5666 405 / Veera von Hertzen
040 535 9495 / Henrik Norrena

Kesäleirit

Kesäleirit ovat 6–12-vuotiaille suunnattuja päiväleirejä. Leirit tarjoavat lapselle monipuolista toimintaa erilaisista liikuntalajeista luovien toimintojen kautta mindfulnessiin. Menevät liikuntalajit ja rauhallisemmat toiminnat on suunniteltu päiviin niin, että lapsi pääsee liikkumaan paljon, mutta myös rauhoittumaan, jolloin ylivirittymistä ei tapahdu läheskään niin helposti. Monipuolinen liikuntatarjonta suojaa kyllästymiseltä ja voi innostaa lasta uuden harrastuksen pariin. Rauhallisemmat toiminnat sisältävät lapsen itsetuntoa ja tunnesäätelyä vahvistavia menetelmiä.

Leirejä on järjestetty Hyvinkäällä vuodesta 2005 yhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa.

Sankari -sählyturnaukset

Sosiaaliset suhteet, itsetuntemus, liikunta ja harrastaminen kuuluvat päihdekokeilulta suojaaviin tekijöihin, jotka ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää päihdetyöskentelyä. Sankarisählyturnaus on yläkouluille suunnattu tapahtuma, jossa paikkakunnan yläkoulujen oppilaat pääsevät kisaamaan sählykentällä. Turnauksen tarkoituksena on vahvistaa luokan yhteishenkeä sekä innostaa nuoria liikunnan pariin. Turnaus antaa myös loistavan tilaisuuden vahvistaa itsetuntemusta koettujen onnistumisten ja epäonnistumisten kautta.

Sankarisählyturnausta järjestetään tällä hetkellä Hyvinkäällä, jossa sillä on yli kymmenen vuoden historia.

elamani_sankari_banner_16

Mukaan muiden tapahtumiin

Valmiiden tapahtumien lisäksi järjestöltämme voi tilata omiin tarpeisiin sopivan tapahtuman. Tällöin suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman tilaajan toiveiden mukaan. Lisäksi meidät voi tilata osaksi muiden toimijoiden omia tapahtumia, jolloin otamme vastuun meille osoitetusta alueesta asiakkaan toivomalla tavalla. Hyvinkäällä järjestömme on ollut mukana muun muassa seiskojen ryhmäytyksessä, Ysiltä Elämään -tapahtumassa, lukiolaisten Hyvinvointiviikolla, Kasvatetaan Yhdessä -tilaisuuksissa sekä Harrastamisen Suomen mallissa.