Sankarigolfilla varoja päihdetyöhön

19. Sankarigolf pelataan tänä vuonna 3.8. Nurmijärvi Golfissa. Kyseessä on kahden hengen joukkuekisa, jonka tuotto ohjataan Elämäni Sankari ry:n kautta Keusoten alueen kunnissa tehtävään ehkäisevään työhön. Tänä vuonna perinteisen joukkuekisan lisäksi käynnistetään Sankarigolf Tour, joka on kolmen osakilpailun mittainen koitos vuosina 2021–2023. Tour kilpailussa eniten pisteitä kerännyt joukkue lunastaa omakseen kilpailun kiertopalkinnon vuoden 2023 osakilpailun päätteeksi. Tulevat osakilpailut pelataan Hirvihaara Golfissa vuonna 2022 ja päätöskisa HyviGolfissa vuonna 2023.

Tällä hetkellä kilpailussa on mukana 28 joukkuetta ja yksittäisistä pelaajista mainittakoon mm. Jukka Jalo-nen, Erkka Westerlund, Marko Jantunen ja Sari Tuunainen. Viime vuoden joukkuekisan voittoa ovat puolustamassa Hyvinkään Pontevan joukkue Kaisu Eronen ja Hannu Mattila. Himoittua joukkuekisan kiertopalkintoa tavoitellaan tiukasti, mutta hymyissä suin.

Yhteistyö on ratkaisevaa monessa asiassa. Mahtavaa, että mukana olevat kentät ja ilmoittautuneet joukkueet lähtivät mukaan uudistettuun kilpailuumme. Tapahtuman tuotolla kykenemme tekemään uusia avauksia meille tärkeällä Keusoten kuntayhtymän alueella.

Sankarigolf -tapahtumaan mahtuu vielä joukkueita mukaan. Joukkuemaksu kahdelta pelaajalta on 300 € (sis. aamupalan, rangen ja lounaan). Ilmoittautua voi joko www.elamanisankari.fi/tuejaauta/sankarigolf tai suoraan toiminnanjohtaja Henrik Norrenalle, henrik@elamanisankari.fi, puh. 040 535 9495.