Haku kesäleiriohjaajaksi on käynnissä!

Järjestämme heti koulujen päättymisen jälkeen yhdessä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja Hyvinkään kaupungin kanssa perinteiset SankariSporttileirit. Kahdelle leiriviikolle osallistuu 6–12-vuotiaita lapsia ja tarvitsemme myös lisäkäsiä avuksemme.

Haemme noin 14–20-vuotiaita reippaita, liikunnallisia ja innostavia ohjaajia 1-2 viikoksi.

Leirin ajankohdat ovat:

Leiri I 6.–10.6. Martin koululla
Leiri II 13.–17.6. Martin koululla

Leiriohjaajalta odotamme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Kokemus lasten kanssa työskentelystä ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa. Ohjaajan tehtävässä tärkeintä on turvallisen ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä innostavana esimerkkinä toimiminen. Kerro hakemuksessa myös mahdollisesta laji- tai erityisosaamisestasi.

Leiriläiset jaetaan viikon ajaksi ryhmiin, joissa he kiertävät suorituspaikkoja eri toimintojen parissa omien ohjaajiensa kanssa. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä. Leiriohjaajilla on erilaisia työtehtäviä, joista suurin osa kuitenkin on leiriläisten ohjaamista vaihtelevissa tilanteissa.

Ohjaajan palkka on 250e/vko ja lisäksi jokainen ohjaaja saa leirituotteen, vakuutuksen sekä päivittäin lounaan ja välipalan. Edellytämme kesäleiriohjaajiltamme osallistumista yhden päivän kestoiseen koulutukseemme, joka pidetään 21.5. klo 10-14. Työaika leirillä sijoittuu ma–pe kello 7.30 ja 17.00 välille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus huhtikuun loppuun mennessä yhdistyksen toiminnanjohtajalle Henrik Norrenalle osoitteeseen henrik@elamanisankari.fi. Leiriohjaajavalinnat pyritään tekemään viimeistään toukokuussa ja osalle uusista hakijoista järjestämme mahdollisesti ryhmähaastattelun. Leiriohjaajien lukumäärä ja työn kesto riippuvat leirille ilmoittautuvista lapsista, joten tilanne myös ohjaajavalinnoissa elää pitkin kevättä.

Leiriin liittyviin kysymyksiin vastaa leiripäällikkö Henrik Norrena numerosta 040-5359495 tai osoitteesta henrik@elamanisankari.fi