Selvästi oman elämän kingi

Selvästi oman elämän kingi

Elämäni Sankari ry avaa 20-vuotisjuhlavuotensa ”Selvästi oman elämän kingi” -kampanjalla, jonka tavoitteena on tehdä järjestön työtä näkyväksi ja korostaa nuorille omien valintojen merkitystä. Positiivista viestiä välittävä Pidä pääsi -biisi ja musiikkivideo on tehty näyttelijä Antti Luusuaniemen johdolla. Luusuaniemi on yksi järjestön 400 kummista.

”Alkoholinkäyttö on sellainen asia, josta pitäisi pystyä puhumaan Suomessa avoimemmin. Ja näyttää nuorille myös muita vaihtoehtoja kuin kännin vetäminen viikonlopppuisin. Mielestäni on paljon kovempi tyyppi se, joka uskaltaa tehdä omia valintoja ja osaa myös sanoa ei”, Antti Luusuaniemi toteaa.

Pidä pääsi -musiikkivideo kokoaa tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä yhteen ehkäisevän päihdetyön puolesta. Musiikkivideolla kasvonsa kampanjalle antavat mm. Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Jarkko Niemi, Leena Pöysti, Sebastian Rejman, Aku Sipola, Hannes Suominen ja Armi Toivanen. Naissolistina Pidä pääsi -kappaleessa kuullaan Eveä. 

”Kampanjalla on hieno sanoma, jota haluamme jakaa kaikille nuorille ilon ja positiivisuuden avulla. Uskomme, että saamme kampanjan avulla aikaiseksi meheviä keskusteluja nuorten kanssa”, Elämäni Sankari ry:n toiminnanjohtaja Henrik Norrena kertoo.

Pääosin Etelä-Suomessa toimivan järjestön ehkäisevä työ kohdentuu alakoulun loppuun, jolloin päihteitä usein kokeillaan, ja yläkouluun, jolloin kokeilut yleistyvät ja vakiintuvat. Juuri näissä kehitysvaiheissa ehkäisevä työ on erityisen tärkeää.

  • Kuvaus, ohjaus ja editointi, Jori Grönroos 
  • Ääni/kuvausassistentti, Antti Kajanus 
  • Säv.san.sov. Antti Kajanus/Lauri Luusuaniemi

Lisätietoja:

Henrik Norrena, toiminnanjohtaja, Elämäni Sankari ry, 040 535 9495, henrik@elamanisankari.fi

insta_banneri.png
fb_banneri.png