Selvästi oman elämän kingi


kirja-otsikko.png

Kirjaskaba on päättynyt

Elämäni Sankari ry:n juhlavuoden kirja-arvonta on saatu päätökseen! Juha Ahonen Rajamäeltä voitti kirja-arvonnan pääpalkinnon eli Stanley Cup-voittaja Antti Niemen mailan. Onnittelut voittajalle!

Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi -kirjaa voi edelleen tilata nettisivujemme kautta tai sähköpostitse ja sitä on myös saatavilla Kauppakeskus Willan Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Rajamäen uimahallista. 

Vielä ehdit hankkimaan kirjan pukinkonttiin! 


hallitus-rajattu.jpg

Sankareiden hallituksen kokouksessa huomionosoituksia

Elämäni Sankari ry:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen on valittu Kuntaliiton uudeksi toimitusjohtajaksi. Karhunen on hallintotieteiden maisteri ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja. Karhunen on johtanut Etelä-Suomen aluehallintovirastoa vuoden 2015 alusta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Järvenpään kehitysjohtajana 2009–2014 ja Karkkilan kaupunginjohtajana 2005–2009.

Elämäni Sankari ry:n hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja Janne Marvaila on valittu Lahden Hiihtoseuran uudeksi toiminnanjohtajaksi ja aloittaa tehtävässään tammikuussa 2019. Lahdesta kotoisin oleva liikuntatieteiden maisteri Marvaila tuli tunnetuksi erityisesti Suomen hiihtoliiton mäkihypyn ja yhdistetyn lajijohtajana. Lajijohtajan tehtävässä hän toimi kultavuosina 1998–2008. Hiihtoliiton jälkeen Marvaila on työskennellyt Nuori Suomi ry:ssa sekä Suomen golfliiton huippu-urheilupäällikkönä 2010–17. Elämäni Sankari ry:n hallituksessa Marvaila on ollut mukana jo vuodesta 2011.

Sankarit haluavat onnitella molempia uusista nimityksistä ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin. Molempien henkilöiden luottamustehtävät Elämäni Sankari ry:n hallituksessa jatkuvat edelleen. kirjan-kansi1.png

Elämäni Sankari ry on julkistanut kirjan juhlavuoden kunniaksi

Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi kirja kertoo toiminnanjohtaja Norrenan silmin järjestön kehitysvaiheista näihin päiviin. Kirjassa syvennytään myös Norrenan persoonaan ja siinä peilaillaan yhteiskunnallisia tapahtumia 20 vuoden aikana niin Suomessa kuin paikallistasolla Hyvinkäällä.

Elämäni Sankari ry on vuonna 1998 perustettu ehkäisevän päihdetyön järjestö, joka toiminnallaan pyrkii edistämään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Järjestön 20v juhlavuoden kunniaksi tuotettu kirja kertoo tarinan muodossa järjestön kehittymisen ehkäisevän päihdetyön asiantuntijajärjestöksi. Elämäni Sankari on uskaltanut tehdä työtä omalla tavallaan ja saanut siitä kiitosta erityisesti nuorilta ja heidän vanhem-miltaan. Historiansa aikana järjestö on pitänyt huikeat 6.000 päihdeoppituntia, joilla se on tavoittanut noin 165.000 kuulijaa. Kirjassa Norrenan ja muiden työntekijöiden arki tuodaan esiin rohkeasti, avoimesti ja ennakkoluulottomasti, omakohtaisia epäonnistumisiakaan unohtamatta.

Tilaa kirja vaikka pukinkonttiin ja tuet samalla työtämme nuorten hyväksi. Kirja nyt tarjoushintaan 21,90€ sisältäen postikulut! Erittäin hyvä lukuvinkki nuorten parissa toimijoille, alaa opiskeleville ja hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Kirjan tilaukset tästä linkistä. Kirjaa on saatavilla myös Kauppakeskus Willan Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Rajamäen uimahallista.

"Elämäni Sankari kirja on upea kasvutarina sekä Sankareista järjestönä että toiminnanjohtaja Henrik Norrenasta. Kirjassa on monta tasoa ja ulottuvuutta."

- Tiina Luomanen, apulaisrehtori Sipoonlahden koulu

"Pidin kirjasta kovasti, koska se kuvasi Elämäni Sankari -historian lisäksi maailman menoa Suomessa kyseisenä aikakautena. Lisämausteena oli mielenkiintoisesti kerrottu Henkan omaa tarinaa."

- Matti Malminen, kaupan ja viennin rahoituksen johtaja Konecranes Oyj


Kirjan kirjottajat: Marko Lempinen, Henrik Norrena

Julkaisija: Elämäni Sankari ry 2018

Painopaikka: Printon 2018

Lisätietoja:

Henrik Norrena, toiminnanjohtaja, Elämäni Sankari ry, 040 535 9495, henrik@elamanisankari.fi


Nimeton_suunn.malli.jpg

Vauhdikas syyslomaleiri huipentui perjantaina!

Sankarisyyslomaleiri on tänäkin syksynä järjestetty Puolimatkan koululla ja vauhtia ja toimintaa on riittänyt. On leivottu, askarreltu, pelattu, ulkoiltu, paistettu makkaraa ja liikuttu upeassa syysilmassa. Tämän vuoden monipuolinen ohjelma on taannut sen, että jokaiselle lapselle on löytynyt mieluista tekemistä. Lasten iloiset ilmeet, sekä vanhemmilta saatu palaute kertovat siitä että leirillä on viihdytty ja syyslomaleiri-toiminnalle on edelleen kysyntää. Perjantaina leiri huipentuu retkeen YouMove-liikuntakeskukseen, jossa lapset pääsevät muun muassa pomppimaan patjoilla, trampoliineilla sekä kiipeilemään. 

Elämäni Sankari ry haluaa kiittää lapsia, perheitä, leirin ohjaajia, Hyvinkään kaupunkia sekä muita yhteistyökumppaneitaan mukavan leirin toteutumisesta sekä yhteistyöstä lasten hyväksi!

tyontekijat2.jpg

Juhlaseminaari huipentui kirjan julkaisuun

Elämäni Sankari ry:n 20. vuosi huipentui juhlaseminaariin ja historiikkikirjan julkaisuun perjantaina 21.9. Hotel Sveitsissä. Juhlat olivat menestys ja Elämäni Sankari ry haluaa vielä kiittää kaikkia osallistujia siitä että teitte juhlapäivästämme ikimuistoisen!

20-vuotisjuhlassa huomionosoituksen saivat sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen, hallituksen pitkäaikainen jäsen Reetta Rautio ja varapuheenjohtaja, pitkäaikainen kummi Janne Marvaila. Lisäksi huomioitiin tilaisuuden juontaja Matti Malminen sekä koko Sankareiden henkilöstö onnistuneesta juhlavuoden kampanjasta. Lisäksi jo keväällä palkittiin kultaisella ansiomerkillä Timo Hupponen ja Petri Kylmänen sekä hopeisella ansiomerkillä toiminnanjohtaja Henrik Norrena.

Tervehdyksen juhlaseminaarissa esitti kaupunginjohtaja Jyrki Mattila. Historiikkiakin kuultiin kiintoisalla tavalla koko henkilökunnan voimin, muun muassa Elämäni Sankari ry:n ja Kummeleiden yhteistyötä muistellen. Lisäksi Matti Malminen haastatteli vastavalmistuneen historiikkikirjan, Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi, tekijöitä Marko Lempistä ja Henrik Norrenaa. Yleisöä seminaarissa viihdytti Pohjoispuiston yläkoulun musiikkiluokka upeilla esityksillään. 

Saimme valtavasti hyvää palautetta myös mielenkiintoisista puhujistamme seminaarissa. Tulevaisuustutkija Ilkka Halavan aiheena oli Murrosaika, kultaiset sukupolvet ja planeetan uusi agenda ja Helsingin yliopiston myötätuntotutkija Miia Paakkanen puhui myötätunnosta tulevaisuuden supervoimana.

Iltajuhlassa tervehdyspuheen piti puheenjohtaja Minna Karhunen ja yleisöä viihdyttivät HyVoLin Feeniks-linnut ja Hakasirkuksen Trio Ilomir. Dance Artin showtanssiryhmä esitti Elämäni Sankari ry:n Pidä pääsi -kappaleeseen tehdyn tanssin  ja stand up -koomikko Ilari Johansson hauskutti väkeä okein urakalla.  Tanssiyhtye, Arto Bryggare & 110 m aidat huolehti siitä että tanssilattiallakin nähtiin vilskettä pitkälle iltaan. Koko juhlapäivä oli siis täynnä riemua ja mukavia kohtaamisia!

Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi -kirjaa voi tilata yhdistykseltä. Lauantaina 27.10.2018 klo 12-14 Suomalaisessa kirjakaupassa Hyvinkäällä on kirjaesittely, jossa kirjan tekijät ovat haastateltavina. Tervetuloa kuulemaan lisää!
kirja.png

iltajuhla.png
redcarpet-rajattu.jpg

Antti Luusuaniemi ja Henrik Norrena tyytyväisinä onnistuneesta huutokaupasta 

Huutokaupasta huikea tuotto Sankareille

Perjantaina 31.8.2018 pelattiin Red Carpet golfkilpailu Kytäjällä mukavassa säässä. Kilpailun jälkeen käytiin huutokauppa, jonka tuoton Red Carpet Film Festival organisaatio oli jo aiemmin päättänyt lahjoittaa lyhentämättömänä Elämäni Sankari ry:lle. Huudettavia tuotteita keräiltiin pitkin kesää ja loppujen lopuksi kokoon saatiin mahtava kattaus kirkkaimpien urheilutähtiemme tavaroita. Mukana oli mm. Mikko Ilosen putterimaila, jolla tuli ensimmäinen PGA-voitto, Teemu Selänteen jääkiekkomaila, Janne Ahosen erikoissuksi Sapporon MM-kisoista vuodelta 2007 ja monia muita hienoja tuotteita.

Tapahtuman meklari Jari Pitkänen haastoi heti aamulla kisaan lähtevät joukkueet tavoittelemaan huutokaupalle 10.000 euron pottia. Haaste oli kova ja siihen osallistuvat joukkueet alkoivat pikku hiljaa syttyä. Golfkierroksen jälkeen päästiin vihdoin itse huutokauppaan käsiksi. Tarinankertojina ja innostajina huutokaupassa olivat lisäksi Timo Rauhala ja Pentti Halonen, jotka värittivät iltapäivää omalla leppoisalla tyylillään. Lopputulema huutokaupan tuotosta oli peräti 11.040 euron potti Sankareille. Elämäni Sankari ry:n toiminnanjohtaja Henrik Norrena oli aivan mykistynyt lopputulemasta. Kiitokset lähtivät tietenkin tuotteiden huutajille, mutta myös RCFF organisaatiolle Antti Luusuaniemen johdolla, jotka olivat lahjoituskohteen valinneet. Norrenan mukaan saadulla tuotolla päästään tekemään paljon hyvää ja tukisummalla on iso merkitys Sankareiden työlle.

  


es_juhlabanneri_www.png

Juhlaseminaari 21.9.2018

Tule juhlistamaan kanssamme 20v taivaltamme!

Elämäni Sankari ry täyttää tänä vuonna kunniakkaat 20 vuotta. Järjestämme maksuttoman juhlaseminaarin klo 12.00-16.00 ja maksullisen iltajuhlan klo 18.00 hotelli Sveitsin upeissa tiloissa. Juhlaseminaarissa kuullaan mm. Sankareiden taipaleesta, luodaan katsaus tulevaisuuteen ja nautitaan mielenkiintoisista puheenvuoroista sekä upeista esityksistä seminaarin lomassa. Iltajuhlassa vieraiden vastaanotto alkaa klo 18.00 ja illallinen aloitetaan klo 19.00. Illalliskortit tapahtumaan myydään ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 35 € (sis. illallinen ja ohjelma). Iltajuhlan musiikista vastaa Lauri Luusuaniemen johdolla Arto Bryggare & 110m aidat -bändi.

Untitled_design_2.jpg
--> ILMOITTAUDU

Ilmoittauduthan myös maksuttomaan seminaariin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoa tapahtumasta löydät myös Elämäni Sankari ry:n Facebookista.

Tervetuloa!

hotel-sveitsi.png